Spielwarenmesse neemt nieuwe hal 3C in gebruik

17-5-2024

Op het beursterrein van Nürnberg Messe staat al een paar jaar een ultramoderne nieuwe hal 3C met veel lichtinval van buiten. Die hal werd echter nog niet gebruikt door de Spielwarenmesse. Maar dat gaat volgend jaar veranderen. Van 28 januari tot en met 1 februari 2025 wordt dit de nieuwe locatie voor de groepen Baby and Infant Articles en Lifestyle Products.  Hal 3C is te bereiken via de hallen 1, 2 en 3.  

De groepen School Articles, Stationery, Creative Design krijgen een eigen locatie: hal 2. Dit is het gevolg van het verdwijnen van de vakbeurs Insights-X waardoor exposanten in deze sectoren de aansluiting zochten met de Spielwarenmesse. Daarvoor moest ruimte worden gevonden. 

Ook in hal 7 vinden wijzigingen plaats. Model Railways en Model Construction verschuiven naar het linkerdeel van hal 7 zodat deze groepen beter aansluiten bij Technical Toys, Educational Toys en Action Toys in hal 6. In het rechterdeel van hal 7 en de gehele hal 7A vindt u dan voortaan de groepen Sports, Leisure, Outdoor en Services for Trade en Industry terug.

Bekijk hier de plattegrond voor 2025.
Meer informatie: www.spielwarenmesse.de