Speelgoed En Hobby Cover

Adverteren

Speelgoed en Hobby is een effectief middel om uw doelgroep te bereiken.

Doelgroep
Het vakblad 'Speelgoed en Hobby', het digitale 'Speelgoed en Hobby | nieuws', deze website en onze social media activiteiten bereiken nagenoeg alle directies, inkopers, medewerkers van detailhandelsbedrijven, groothandelsbedrijven, agenten en opleidings- en beleidsorganisaties in de speelgoedbranche.

Bovendien ontvangen alle filialen van Intertoys het vakblad 'Speelgoed en Hobby' en kunnen alle detaillisten, die zelf een abonnement hebben, een gratis abonnement op het vakblad 'Speelgoed en Hobby' én het digitale 'Speelgoed en Hobby | nieuws' beschikbaar stellen aan een (verkoop)medewerker. Abonnees mogen meederde e-mailadressen opgeven voor het ontvangen van het 'Speelgoed en Hobby | nieuws'.

Mogelijkheden, tarieven en aanleverspecificaties
U kunt adverteren in het vakblad Speelgoed en Hobby, in de digitale nieuwsbrief 'Speelgoed en Hobby | nieuws' en op deze website. Klik hieronder voor een document met daarin alle sluit- en verschijndata, de diverse formaten en tarieven en aanleverspecificaties.

Advies
Onderaan deze pagina staan de contactgegevens van JN/Media Sales. De medewerkers van JN/Media Sales informeren u graag over de mogelijkheden en kunnen u tevens adviseren welke optie voor u het meest interessant is. 

Media voor Vak en Wetenschap (MVW)
SOVD is aangesloten bij de Mediafederatie te Amsterdam afdeling Media voor Vak en Wetenschap (MVW).

English 
Click here for more information.

Deutsch
Klicken Sie hier für alle Möglichkeiten.

Gepubliceerd: vrijdag 19 april 2024