Sambro – Disney Arts & Crafts

25-4-2024

Advertorial

Sambro, de toonaangevende wereldwijde leverancier van gelicenseerd en eigen merkspeelgoed, biedt een uitgebreid assortiment Arts & Crafts-speelgoed, dat creatief en fantasierijk spel garandeert waarbij kinderen niet alleen veel plezier hebben maar ook spelenderwijs leren.
Arts & Crafts is een van de belangrijkste sectoren van Sambro. Op dit gebied heeft het bedrijf een jarenlange expertise en heeft het uitstekende referenties wat betreft het leveren van ‘value-driven’ en innovatiegerichte assortimenten voor enkele van 's werelds grootste licentiegevers zoals Disney, Paramount, Mattel en Hasbro, in belangrijke EU-gebieden, waaronder Duitsland, Centraal- en Oost-Europa, de Benelux, Spanje en andere landen.

Sambro werkt nauw samen met Disney en biedt een uitgebreid assortiment Arts & Crafts alsmede een indrukwekkende collectie stationery met Disney’s toplicenties, waaronder Disney Princess, Moana, Disney Classics, Stitch, Marvel Spidey & His Amazing Friends. De producten variëren van artcases in verschillende vormen, kleurboeken en schildersets, maar ook producten zoals het populaire Paint Your Own of Make Your Own waar diverse characters centraal staan. Daarnaast groeit de belangstelling voor producten met een seizoensthema. Let in dit kader op het scherp geprijsde Halloween-aanbod. 

De belangrijkste producten in het kleurassortiment zijn de Magic Watercolour Painting Pads, On the Go Colouring Pads en Activity Lucky Bag. Deze producten zijn verkrijgbaar met licenties van Disney Classics, Disney Princess, Disney Wish en Marvel thema's.  

Sambro's exclusieve assortiment Make Your Own Disney-producten blijkt enorm populair bij retailers. Het assortiment bestaat uit Paint Your Own Character Kits, Paint Your Own Light Up Characters, Plaster and Mould Kits, Wax Reveal Painting en nog veel meer. 

Deze Make Your Own-sets geven kinderen een gevoel van voldoening omdat ze letterlijk hun eigen geliefde personage tot leven brengen, niet alleen door de personages uit gips te creëren, maar ook door hun eigen persoonlijke creatieve accenten aan elk ontwerp toe te voegen.  

De Comic Book Maker, uit de Marvel's Spidey and his Amazing Friends-franchise, is het perfecte knutselcadeau voor superheldenfans die hun eigen verhalen tot leven willen brengen. De set bevat stencils om populaire stripontwerpen te maken, zoals tekstballonnen, actielijnen en meer, plus stickers, pennen, potloden, gum en een map om alles bij elkaar te houden. 

Perfect als zakgeldspeelgoed is het Roll and Go Colouring Station, dat verkrijgbaar is met verschillende licenties. Dit bevat vloeipapier waarmee kinderen de pagina kunnen verplaatsen om de afbeelding verder af te maken, samen met waskrijtjes, potloden en stickers om de mooiste kunstwerkjes te maken.  

Een alternatief is de Magnetic Scribbler perfect voor kinderen om te tekenen, te wissen en opnieuw te tekenen. De verschillende stempels zorgen daarbij voor extra plezier en veel speelwaarde. 

Het toch al uitgebreide Arts & Crafts-aanbod van Sambro blijft ook in 2025 groeien. Er komen nieuwe stationery-series en knutselassortimenten, waardoor retailers in de hele EU volop keuze hebben. 

Neem voor meer informatie vandaag nog contact op met het team via sales@sambro.com.