Marian van der Oord naar Sambro Europe

29-3-2024

Ter ondersteuning van de lopende pan-Europese groeistrategie heeft Sambro International Marian van der Oord aangesteld als European Account Director. In deze nieuw gecreëerde functie zal zij de uitbreiding van het Europese verkoopteam van Sambro ondersteunen en nauw samenwerken met de Europese Managing Director Michiel Das. Marian zal zich vooral richten op vier belangrijke klanten: Action, A.S. Watson, Lidl en Aldi.

Marian's belangrijkste doel is om nauw samen te werken met deze klanten door duidelijke kanaalstrategieën te definiëren en om samen te werken met de inkoop-, sourcing- en creatieve teams van Sambro om ervoor te zorgen dat alle productkansen worden gemaximaliseerd. Daarnaast zal zij, in samenwerking met de licentie- en marketingteams, op zoek gaan naar mogelijkheden om ondersteuning te bieden en passende retailactiveringsplannen te ontwikkelen.

Marian van der Oord brengt een schat aan ervaring en kennis met zich mee uit haar 20-jarige carrière in de speelgoedindustrie en heeft eerder gewerkt met Mattel, Disney en Kid Kraft. "Nu Sambro dit jaar de EU-activiteiten naar nieuwe hoogten wil tillen, is het een zeer opwindende tijd om deel uit te maken van het team, met zoveel geweldige producten die in 2024 worden gelanceerd”, aldus Marian.

Michiel Das, Managing Director, Europe bij Sambro zei: "Het is mij een groot genoegen om Marian te verwelkomen in ons Europese team als een van onze belangrijkste nieuwe medewerkers voor het begin van dit jaar. Marian heeft een diepgaande kennis van de Europese speelgoedmarkt en van de strategische accounts. Haar strategische vaardigheden zullen een aanwinst voor het Sambro-team zijn.”

www.sambro.com