Maandag 24 juni: Dag van het Vakcentrum, Zomereditie

24-5-2024

Op maandag 24 juni worden de leden van brancheorganisatie Vakcentrum uitgenodigd voor een zomereditie. Die wordt gehouden in VIEW Almere. Het belooft een inspirerende middag te worden, waar de stand van zaken in de retail wordt besproken. Gastspreker is Tim Zuidgeest (neuromarketing-expert) die vertelt over consumentenpsychologie & neuromarketing. Er wordt afgesloten met een gezellige barbecue.

In de middag wordt de stand van zaken in de retail besproken. U wordt bijgepraat over een aantal actuele onderwerpen, zoals Europa, franchise, duurzaamheid en (rapportage)regels. 

Tim Zuidgeest (neuromarketing-expert) vertelt over consumentenpsychologie & neuromarketing. Hoe gebruikt u (hersen)wetenschap om gedrag te veranderen? Met als doel: meer conversie, zekerheid en ruimte voor meer rendement. 

Om de dag goed af te sluiten, wordt een feestelijke barbecue georganiseerd. In de avondzon kunt u genieten van goed gezelschap, smakelijk eten en verfrissende drankjes. Een perfecte gelegenheid om te netwerken en de banden met uw collega-winkeliers en relaties aan te halen! 

Welkom 15.00 uur | Aanvang 15.30 uur | Borrel en bbq 17.00 uur 

VIEW Almere | Bergsmapad 1, 1324 ZK Almere. Leden van Vakcentrum kunnen zich hier aanmelden.