Identity Games gaat strategische samenwerking aan met 999 Games

25-4-2024

Identity Games gaat met ingang van 1 juni aanstaande een strategische samenwerking aan met 999 Games voor de optimalisatie van de distributie van haar spellen in Nederland en België.

999 Games neemt de volledige logistieke afhandeling van de spellen van Identity Games op zich. Dit zal gebeuren vanuit het nieuwe distributiecentrum van 999 Games in Almere. Vanuit deze locatie zullen alle accounts in de Benelux geleverd gaan worden. Identity Games zal zelf het contact met key accounts in Nederland en Vlaanderen onderhouden. Alle andere klanten kunnen straks, gebruikmakend van de distributiekracht van 999 Games, ook het assortiment van Identity Games makkelijk en snel in huis halen.

“Met het nieuwe pand van 999 Games wordt er ruimte geboden voor het aanbieden van extra diensten. Identity Games heeft ervoor gekozen om van deze gelegenheid gebruik te maken door hun logistieke processen door ons te laten vervullen. Hierdoor zullen we de spellen van Identity Games meenemen tijdens onze winkelbezoeken”, aldus Rene Knip, Sales Director bij 999 Games. 

"Het is belangrijk om te benoemen dat het om een logistieke samenwerking in de Benelux gaat, met commerciële mogelijkheden voor winkeliers die tot nu toe moeilijk aan de spellen van Identity Games konden komen”, vertelt Jeroen Nugteren, Managing Director bij Identity Games. “Key Accounts worden nog altijd door Identity Games beheerd, net als de marketing en de klantenservice”.

Judith Kühne derde directielid Identity Games

Ander nieuws is dat Judith Kühne sinds 1 april de directie van Identity Games versterkt. Ze vormt samen met creatief directeur Jan-Maurits Duparc en algemeen directeur Jeroen Nugteren de driekoppige directie. Judith startte in 2003 als stagiaire bij Identity Games. Naast haar taken als inkoopdirecteur houdt ze zich bezig met HR en zorgt ze ervoor dat Identity Games een nog interessantere en aantrekkelijkere werkgever is voor bestaande en toekomstige medewerkers. Identity Games-oprichter Albert Meuter maakt op zijn beurt plaats voor Judith door zitting te nemen in de Raad van Commissarissen. 

Bij de foto: v.l.n.r. Jeroen Nugteren (algemeen directeur), het nieuwe directielid Judith Kühne (inkoopdirecteur) en Jan-Maurits Duparc (creatief directeur).