Speelgoed En Hobby Cover

Abonneren

Speelgoed en Hobby is het vakblad voor de speelgoedbranche en besteedt aandacht aan ontwikkelingen in de branche, achtergronden, trends en beurzen. Daarnaast informeert zij ondernemers op sociaal, juridisch en bedrijfseconomisch gebied. Speelgoed en Hobby werkt crossmediaal. Een abonnement bestaat uit gedrukte uitgaven en digitale nieuwsbrieven, zodat u als ondernemer altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

Abonnementen

Speelgoed en Hobby kent diverse abonnementsvormen:

Abonnement (€ 73,00 per jaar, tarief 2024)
5 gedrukte uitgaven & minimaal 10 x digitaal 'Speelgoed en Hobby | nieuws'. 

Proefabonnement (€ 9,95)
2 gedrukte uitgaven & minimaal 1 x digitaal 'Speelgoed en Hobby | nieuws'.

Combinatieabonnement (€ 117,00 per jaar, uw voordeel: € 29,-, tarief 2024)
5 gedrukte uitgaven van Speelgoed en Hobby én 4 van Gemengde Branche &
minimaal 10 x digitaal 'Speelgoed en Hobby | nieuws' en 10 x 'Gemengde Branche | nieuws'.

SH 02 2024 Met Witruimte (4)

Abonnement afsluiten

Stuur een e-mail naar speelgoedenhobby@vakcentrum.nl voor het aanvragen van een abonnement of neem contact op via 0348 - 41 97 71.
Abonnementen worden afgesloten per kalenderjaar en automatisch verlengd. Opzegging geschiedt schriftelijk een maand vóór het verstrijken van het kalenderjaar.

Speelgoed en Hobby | nieuws

De digitale nieuwsbrief ‘Speelgoed en Hobby | nieuws’ maakt onderdeel uit van het abonnement op Speelgoed en Hobby. Bent u abonnee en wilt u dat meerdere personen binnen uw bedrijf deze nieuwsbrief ontvangen? Stuur een e-mail naar speelgoedenhobby@vakcentrum.nl (vermeld daarin uw bedrijfsnaam, en de namen en e-mailadressen van de personen die de nieuwsbrief ook willen ontvangen).

Gepubliceerd: donderdag 18 april 2024