LogoExclusieve acties voor abonnees, klik hier

Schoolbox-concept nieuw paradepaardje Top1Toys

20 april 2017

Begin mei lanceert Top1Toys een concept dat nieuw is in de speelgoedmarkt: de Schoolbox. Dit is een goed gevulde koffer, die kinderen op kunnen halen bij Top1Toys wanneer zij voor het eerst naar groep 1 gaan.

De Schoolbox is voor alle kinderen die naar groep 1 gaan (of hier al in zitten) gratis aan te vragen op www.mijnschoolbox.nl (website online vanaf 1 mei 2017) en kan daarna opgehaald worden bij alle Top1Toys-vestigingen in het land. “De verwachtingen zijn hoog”, aldus commercieel directeur Hans Hummelink. “Als je weet dat er elk jaar zo’n 180.000 kinderen in Nederland worden geboren, betekent dit dat er elk jaar een grote groep kinderen is die de Schoolbox mag ophalen.”

Wat er precies in zit blijft een verrassing, maar vanaf mei kan op www.mijnschoolbox.nl alvast de ‘unboxing vlog’ van Femke Hermans (foto) worden bekeken, waarin een tipje van de sluier wordt opgelicht. Op de website van Schoolbox zullen in de loop der tijd nog veel meer vlogs verschijnen, die aansluiten bij de leeftijdsfase van het kind. Alle vlogs bevatten een sportief, educatief en maatschappelijk verantwoord thema, waarin ook non-profit organisaties zoals War Child en Veilig Verkeer Nederland een boodschap meegeven. Vlogster Femke Hermans wordt het vaste gezicht in deze filmpjes. “Hierdoor wordt de website van de Schoolbox een leuk digitaal platform voor kinderen, waar ze vlogs kunnen bekijken, mee kunnen doen met wedstrijden en nog veel meer”, aldus Hummelink. 

Lees meer nieuws

Uitgever

SOVD

Tel. 0348 - 41 97 71
speelgoedenhobby@vakcentrum.nl

Advertentieverkoop

Vakblad voor

Ondernemers en medewerkers in de speelgoedbranche

Aangesloten bij