LogoExclusieve acties voor abonnees, klik hier

Ultiem horloge voor kinderen: Kurio Watch

Advertorial
09-11-2016


Kurio heeft recentelijk een nieuw product op de markt gebracht: de Kurio Watch. Dit product is echter veel meer dan alleen maar een kinder-smartwatch. Het is namelijk ook een camera waarmee je filmpjes en selfies maakt.

Via bluetooth zijn er berichtjes, foto’s, emojis en tekeningen mee te versturen en verder staan er veel spelletjes en leerzame apps op. Al met al is de splinternieuwe Kurio Watch dus een enorm veelzijdig, veilig en leerzaam horloge. Bekijk hier de video van de Kurio Watch!

Nummer 1 in kids electronics
Het merk Kurio staat bij velen synoniem voor dé nummer 1 in slimme en veilige ‘kids electronics’. De Kurio Watch is daar een perfect voorbeeld van. Dit intelligente horloge voor kinderen vanaf 5 jaar heeft veel functies. Naast een timer, wekker, kalender en rekenmachine, bevat de slimme klok bijvoorbeeld een camera. Foto’s en filmpjes kunnen via een geïnstalleerd programma zelfs bewerkt worden.
Door de ruim twintig voorgeprogrammeerde apps en games biedt de Kurio Watch voor elk kind wat wils. Met de ingebouwde bewegingssensor zijn er games zoals Maze en Air Music te spelen. Een activiteitentracker zorgt er voor dat er veel sportieve spelletjes met deze smartwatch gedaan kunnen worden. Dit veelzijdige kinderhorloge heeft zelfs een vertaalapp waarmee je dertien verschillende talen kunt leren spreken.
Via de Kurio Messaging App kun je berichtjes versturen naar een smartphone of tablet van ouders of vriendjes. De Kurio Watch heeft een hoge resolutie-touchscreen en is leverbaar in de kleuren blauw en roze. Al met al is dit de ultieme smartwatch speciaal voor kinderen.
De Kurio Watch is trouwens niet alleen zeer leuk voor kinderen, maar ook heel handig voor ouders. Veiligheid staat bij Kurio namelijk op nummer 1. Zo is er een SOS-app op dit veelzijdige horloge geïnstalleerd. Daarmee zet je als ouder belangrijke informatie in het horloge, bijvoorbeeld de medische gegevens van je kind. Ook belangrijke contactpersonen zijn in deze smartwatch te zetten.

Andere Kurio-producten
Kurio heeft overigens een grote lijn met kinderproducten. Zo is er onlangs bijvoorbeeld een nieuw type van de welbekende tablet uitgekomen. Deze zogenaamde Kurio TAB 2 New Edition is een veilige tablet voor kinderen vanaf 3 jaar. Er staan veel voorgeïnstalleerde apps en games op de tablet. Ook zijn daar de Squla-app en de Videoland-app op te vinden.
De Kurio Smart, een veelzijdige laptop annex tablet voor kinderen vanaf 8 jaar, is naast blauw vanaf nu ook in roze te verkrijgen. Kurio werkt voor deze Smart samen met Ambrasoft en ‘Jouw Zoekmachine’ van WizeNoze.
Alle Kurio-producten zijn speciaal ontworpen om kinderen in een veilige omgeving te laten leren en spelen. Naarmate het kind ouder wordt, is het mogelijk om restricties voor de toegankelijkheid van websites en apps aan te passen. Dankzij de ingestelde tijdslimiet zal het kind nooit langer dan wenselijk op de computer zitten. Veilig internetten, gamen en leren staan bij Kurio namelijk voorop. Kurio: cool voor kinderen, vertrouwd voor ouders!

(Kurio heeft onlangs een nieuw product op de markt gebracht: de Kurio Watch. Deze veelzijdige, veilige smartwatch is cool voor kinderen én vertrouwd voor ouders!)

Eldohm BV verzorgt de distributie van Kurio-producten in de Benelux. Nadere informatie is te verkrijgen via de internetsite www.kurioworld.com of telefoonnummer +31 578 769031.

Lees meer nieuws

Uitgever

SOVD

Tel. 0348 - 41 97 71
speelgoedenhobby@vakcentrum.nl

Advertentieverkoop

Vakblad voor

Ondernemers en medewerkers in de speelgoedbranche

Aangesloten bij