LogoExclusieve acties voor abonnees, klik hier

Bol.com introduceert digitaal speelgoedboek voor Sinterklaas

27 oktober 2016

Het digitale speelgoedboek ‘Sints Cadeaumachine’ is een nieuwe en innovatieve manier waarmee kinderen hun verlanglijstje voor Sinterklaas kunnen samenstellen. Sints Cadeaumachine is een online speelgoedboek waarin kinderen op een gemakkelijke en speelse manier het leukste speelgoed kunnen selecteren en direct op een digitaal verlanglijstje voor Sinterklaas kunnen plaatsen.

Sints Cadeaumachine werkt eenvoudig: ouders vullen de voornaam en leeftijd van hun kinderen in, waarna de kinderen direct aan de slag kunnen en hun meest favoriete speelgoed selecteren. Vervolgens wordt het geselecteerde speelgoed automatisch verzameld in een digitaal verlanglijstje, dat gekoppeld is aan het bol.com-account van de ouders.

Oud-‘Sinterklaas’ Bram van der Vlugt is de voice-over binnen Sints Cadeaumachine, waarin een groot aantal speelgoedmerken zijn vertegenwoordigd, waaronder bekende merken als LEGO®, Mattel, Jumbo en PLAYMOBIL®. Bol.com werkte voor de ontwikkeling van 'Sints Cadeaumachine' samen met creative agency Born05 en met het bureau voor jongerencommunicatie Youngworks.

Sints Cadeaumachine is te openen via de bol.com app op tablets en smartphones of via cadeaumachine.bol.com

Lees meer nieuws

Uitgever

SOVD

Tel. 0348 - 41 97 71
speelgoedenhobby@vakcentrum.nl

Advertentieverkoop

Vakblad voor

Ondernemers en medewerkers in de speelgoedbranche

Aangesloten bij